dimecres, 15 de setembre del 2010

Educaweb.cat

Educaweb.cat conté un cercador amb més de 1.000 centres registrats i 6.000 cursos de tot Catalunya, així com també un ampli ventall de serveis i productes d’orientació acadèmica i professional

Educaweb.cat (http://www.educaweb.cat/) neix amb l'objectiu de ser un espai únic per a tots aquells que volen formar-se a Catalunya gràcies al seu cercador en el que es recull l’oferta formativa del país, tant reglada com no reglada, de tots els nivells, àmbits i sectors. Un cercador que ben aviat comptarà amb la totalitat de centres i cursos del territori català i que com a punt de partida ja conté un total de 1.000 centres registrats i 6.000 cursos.

Educaweb.cat és un projecte viu que creix amb el país i que amb una acurada tasca d’actualització i creació integrarà nous continguts per tal d’oferir un servei rigorós i exclusiu en matèria de formació i educació a Catalunya.

Aquest nou portal d’orientació acadèmica i professional, compta amb el suport i l’experiència d’Educaweb.com (http://www.educaweb.com/), que des dels seus inicis, al 1998, s’ha convertit en el referent del seu sector, gràcies al gran ventall de serveis oferts ja siguin presencials,on-line i/o telefònics.